Politika privatnosti

1. Uvod
Ova Politika privatnosti regulira način na koji ALAVIJA, obrt za ugostiteljstvo, OIB: 43774485530, sa sjedištem na adresi Silba, Silba 239 (dalje “mi”), prikuplja, koristi, održava i objavljuje informacije prikupljene od korisnika (dalje “Korisnik”) web stranice otoksilba.com (dalje “Stranica”). Ova politika privatnosti primjenjuje se na Stranicu i sve proizvode i usluge koje nudi ALAVIJA.

2. Osobni identifikacijski podaci
Mi možemo prikupljati osobne identifikacijske podatke od Korisnika na različite načine, uključujući, ali ne ograničavajući se na, trenutke kada Korisnik posjeti našu stranicu, rezervira mjesto u jednom od naših objekata, popuni obrazac, i u vezi s drugim aktivnostima, uslugama, značajkama ili resursima koje stavljamo na raspolaganje na našoj Stranici. Korisnicima može biti zatraženo, po potrebi, ime, email adresa, broj telefona. Korisnici mogu, međutim, posjetiti našu Stranicu anonimno. Mi ćemo prikupljati osobne identifikacijske podatke od Korisnika samo ako nam oni dobrovoljno takve informacije dostave.

3. Kolačići
Naša web stranica koristi “kolačiće” kako bi poboljšala korisničko iskustvo. Kolačići su male datoteke koje web stranica ili njezin pružatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem web preglednika (ako to dopustite) što omogućuje sustavima stranica ili pružateljima usluga da prepoznaju vaš preglednik i uhvate i zapamte određene informacije. Na primjer, koristimo kolačiće za pomoć pri sastavljanju agregatnih podataka o prometu na stranici i interakciji na stranici kako bismo mogli nuditi bolja iskustva i alate u budućnosti. Korisnici mogu birati da njihov računar upozori svaki put kada se šalje kolačić, ili možete isključiti sve kolačiće. To se radi putem postavki vašeg preglednika.

4. Kako koristimo prikupljene informacije
ALAVIJA može prikupljati i koristiti Korisničke osobne informacije u sljedeće svrhe:

  • Za poboljšanje korisničke usluge
    Informacije koje pružate pomažu nam u odgovaranju na vaše zahtjeve korisničke usluge i potrebe podrške učinkovitije.
  • Za personalizirano korisničko iskustvo
    Možemo koristiti informacije u agregatu kako bismo razumjeli kako naši Korisnici kao grupa koriste usluge i resurse dostupne na našoj Stranici.
  • Za obradu transakcija
    Možemo koristiti informacije koje Korisnici o sebi pruže prilikom narudžbe samo za pružanje usluge za tu narudžbu.

5. Kako štitimo vaše informacije
Mi usvajamo odgovarajuće prakse prikupljanja, pohrane i obrade podataka i mjere sigurnosti kako bismo zaštitili protiv neautoriziranog pristupa, izmjene, otkrivanja ili uništenja vaših osobnih informacija, korisničkog imena, lozinke, informacija o transakcijama i podataka pohranjenih na našoj Stranici.

6. Dijeljenje vaših osobnih informacija
Mi ne prodajemo, trgujemo, ili iznajmljujemo Korisničke osobne identifikacijske informacije drugima. Možemo dijeliti generičke agregirane demografske informacije koje nisu povezane s bilo kakvim osobnim identifikacijskim informacijama o posjetiteljima i korisnicima s našim poslovnim partnerima, pouzdanim podružnicama i oglašivačima u svrhe opisane iznad.

7. Promjene ove politike privatnosti
ALAVIJA ima diskrecijsko pravo ažurirati ovu politiku privatnosti u bilo koje vrijeme. Kada to učinimo, revidirat ćemo datum ažuriranja na dnu ove stranice. Potičemo Korisnike da često provjeravaju ovu stranicu kako bi ostali informirani o tome kako štitimo osobne informacije koje prikupljamo.

8. Vaša prihvaćanje ovih uvjeta
Korištenjem ove Stranice, označavate svoje prihvaćanje ove politike. Ako se ne slažete s ovom politikom, molimo vas da ne koristite našu Stranicu.

9. Kontaktiranje nas
Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj Politici privatnosti, praksama ove stranice, ili vašim poslovima s ovom stranicom, molimo kontaktirajte nas na:

ALAVIJA, obrt za ugostiteljstvo
Email: info@otoksilba.com
Adresa: Silba, Silba 239

Scroll to Top