Uvjeti korištenja

1. Uvod
Ovi uvjeti korištenja reguliraju korištenje web stranice otoksilba.com koju održava ALAVIJA, obrt za ugostiteljstvo. Pristupanjem ovoj web stranici smatramo da prihvaćate ove uvjete u cijelosti. Nemojte nastaviti koristiti otoksilba.com ako ne prihvaćate sve uvjete navedene na ovoj stranici.

2. Dozvoljeno korištenje
Ova web stranica je namijenjena pružanju informacija o ugostiteljskim objektima Konoba Alavija i Kušaona Intrada te omogućavanju rezervacija u tim objektima. Informacije na ovoj web stranici su isključivo za osobnu i nekomercijalnu upotrebu.

3. Intelektualno vlasništvo
Sadržaji objavljeni na ovoj web stranici, uključujući tekstove, grafike, logotipe i slike, zaštićeni su zakonima o autorskim pravima i ne smiju se reprodukovati, distribuirati, mijenjati ili koristiti bez izričitog pismanog odobrenja vlasnika.

4. Ograničenje odgovornosti
ALAVIJA ne jamči točnost, potpunost ili korisnost informacija prikazanih na web stranici i neće biti odgovorna za bilo kakve netočnosti ili propuste. Također, ALAVIJA nije odgovorna za bilo kakvu štetu ili gubitak koji proizlazi iz vašeg pristupa ili nemogućnosti pristupa web stranici.

5. Promjene uvjeta
ALAVIJA zadržava pravo da u bilo kojem trenutku promijeni ove uvjete bez prethodne obavijesti. Nastavkom korištenja web stranice nakon takvih promjena, prihvaćate se pridržavati izmijenjenih uvjeta.

6. Kontakt
Za sve upite ili pitanja vezana za uvjete korištenja, molimo kontaktirajte nas na:
ALAVIJA, obrt za ugostiteljstvo
Email: info@otoksilba.com
Adresa: Silba, Silba 239

 

Scroll to Top